Cazare regim hotelier Arad

Anunturi imobiliare cu apartamente și garsoniere in regim hotelier

Categorii
-

Regim hotelier Arad. Vrei să petreci câteva zile și nopți in Arad? Dacă răspunsul tău este da, atunci îți recomandăm cazarea in regim hotelier. În ziua de azi multă lume preferă să inchirieze o garsoniera sau un apartament pe termen scurt, în detrimentul cazarii la hoteluri sau pensiuni. În majoritatea cazurilor acest tip de cazare este mai puțin costisitor și prezintă niște avantaje care nu sunt de neglijat. În primul rând vei beneficia de intimitate, nimeni nu te va deranja, te vei simți ca "acasă" pe perioada șederii tale in Arad.

Indiferent de cauți anunturi imobiliare cu apartamente regim hotelier Arad sau inchirieri de garsoniere pe termen scurt sau lung, îți putem oferi o gamă diversificată de oferte. Firmele și persoanele particulare care adaugă anunturi imobiliare cu cazare regim hotelier in Arad vă oferă diverse avantaje, începând de la faptul ca majoritatea imobilelor de inchiriat sunt complet mobilate și utilate până la faptul că dispun de o mare varietate de dotări, cum ar fi: internet gratuit, cablu tv, aer condiționat, bucătării dotate cu frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea și multe altele. Gasește mai jos oferta ideală de cazare in regim hotelier Arad.

Caută apartamentul sau garsoniera perfectă de închiriat in Arad
Am găsit 1 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 1

APARTAMENT 2 CAMERE LUX IN REGIM HOTELIER 150LEI/NOAPTE

APARTAMENT 2 CAMERE LUX IN REGIM HOTELIER 150LEI/NOAPTE
Apartamente regim hotelier Arad zona ARED UTA, adăugat la: 10 martie 2013
apartament ultramodern,complet mobilat si utilat,compus din living,dormitor,bucatarie complet echipata si baie.Totul nou ...

150.00 RON